TikTok, o aplicație care ”ia avânt”, în 2019

TikTok, o aplicație care ”ia avânt”, în 2019

După Snapchat, lansat acum câțiva ani și rapid preluat de generația millenials și nu numai, iată că acum ia amploare o nouă aplicație, bazată pe video content, pe numele ei TikTok, o aplicație care ”ia avânt”, în 2019.

TikTok este cea mai descărcată aplicație din lume, în acest început de an 2019, în care pare că video contentul ”amator” va lua o mare amploare, ghindându-ne poate după numărul impresionant de camere foto/video pe care smartphone-urile recent lansate le posedă.

Real. Short. Videos. Așa cum chiar platforma se autodefinește, TikTok este locul unde poți crea adevărate povești, utilizând ceea ce aplicația îți pune la dispoziție: filtre, culori și mai ales melodii celebre, pe baza cărora poți face lipsync, poți dansa, poți crea dansuri în perechi sau poți face parodii (dacă cineva își mai amintește de vechile vine-uri, le puteți redescoperi aici. Și chiar crea voi înșivă).

Ceea ce este surprinzător este numărul impresionant de urmăritori și aprecieri pe care îl au utilizatorii, mulți dintre aceștia fiind români.

Sigur, pe TikTok poți găsi de la parodii cu manele, până la artiști adevărați care pictează și împărtășesc modul de lucru cu ceilalți utilizatori.

TikTok, o aplicație care ”ia avânt”, în 2019

 

Dacă de la Instagram ne așteptăm să își dubleze numărul de utilizatori anul acesta, adică să depăseașcă 3 milioane de utilizatori în România, despre noua aplicație nu putem încă să ne pronunțăm, deși pare că ia amploare, în special în rândul generației Z, din ce în ce mai pasionată de contentul video.

Mai ales în contextul în care attention span-ul este în cădere liberă, un tip de content precum cel distribuit în această nouă platformă, care a reușit să depășească până și Uber în topul celor mai valoroase start-up-uri, vedem o creștere destul de mare în această zonă. Și, odată cu ea, poate apariția de noi influenceri, care vor migra către TikTok sau vor distribui content-ul creat și acolo.

Așa că, dacă nu ești încă pe TikTok, o aplicație care ”ia avânt”, în 2019, dar vrei să ”călărești” valul trendurilor din social media anul ăsta, recomandăm cu  încredere să îți descarci aplicația.

No Comments

Post A Comment